Aff Fotozoektocht2020

Verduidelijking

De eerste exemplaren van de fotozoektocht bevatten een wegbeschrijving die niet voor iedereen helemaal duidelijk was. In de nieuwere versie werd de beschrijving als volgt aangepast:

Vertrek aan de voordeur van de kerk! Ga naar de Kerkstraat, volg L het voetpad, steek het zebrapad over de GENERAL: (bon) Een lekkere tas koffie in de zomerbar!  Ga verder tot aan het 2de zebrapad. Je bent in de Riemenstraat. Steek over en direct L over het voetpad,  1ste pad R het Slijperspad, tussen de appartementen en ten einde R de Kabienstraat in! Stap tot aan de Markt en L over het voetpad en steek over aan 2de zebrapad. Ga rechtdoor tot aan de Lepelstraat. Nu L en achter huis nr 9 , hoekje om naar L en ga door het Patteke van den Os. Ten einde naar R de Merellaan en neem L het Kwetterpad. Zo kom je in de Veldstraat. Nu naar L en stap tot het einde van de Veldstraat naar de Nieuwstraat, hier naar R en laat de 1ste straat links liggen.

 

Opgelet! Vraag 3, foto I is niet meer te vinden. De eigenaar was blijkbaar toe aan een nieuwe brievenbus ...

VF Fotozoektocht2020 Vraag3 FotoI 

Rechtzetting

Door corona vervalt helaas de voorziene opendeurdag op 23 augustus 2020! De bon voor een gratis foto blijft wel geldig.

Door corona zal er dit jaar (voor de eerste keer in 40 jaar) geen fotosalon zijn. We zoeken een oplossing voor de traditionele prijsuitreiking van de fotozoektocht.