NIEUWSBRIEF

Januari 18

Beste clubleden,

na een toch wel hevig begin van het nieuwe jaar, met verhitte discussies en gebakkelei zijn we uiteindelijk aan ons nieuwe werkjaar begonnen.

We verwelkomen nieuwe leden en hopen dat onze “vaste” leden kiezen voor het hernieuwen van hun lidmaatschap. Wat er in de nabije toekomst veranderd zal voor een groot stuk afhangen van de werkgroepen die hun thema’s uitwerken en spoedig zullen geraadpleegd worden tijdens de volgende vergaderingen. We hopen op een constructief werkjaar en gaan ervan uit dat alles in zijn plooi valt zodat we stap voor stap vooruitgang boeken.

We beginnen met enkele weetjes:

Op maandag houden we onze wekelijkse vergaderingen. De deur van het lokaal opent om 19h30 uur en we starten de vergadering om 20h30 uur. Na de wekelijks mededelingen worden er digitale beelden of foto’s getoond, beoordeeld en suggesties voor verbetering gegeven. Deze presentatie vraagt algemene aandacht en we respecteren elkaars mening. Na de projectie of voorstelling van de foto’s is er tijd om series of diverse fotoverslagen te tonen. De vergadering wordt gesloten om 11h30.

We bieden onze leden warme of koude dranken aan, we vragen een bijdrage van 5€ per avond wanneer we de gewone frisdranken, bieren, thee of koffie gebruiken, dit zonder beperking. Voor de zwaardere bieren (Duvel, Leffe, en andere)wordt er een bijdrage van 7€ per avond gevraagd, ook zonder beperking. Je kunt ook per consumptie betalen, raadpleeg daarvoor de prijslijst aan het koelmeubel. Om misverstanden te vermijden vragen we de bijdrage te betalen bij het binnenkomen van het lokaal, betaal je per consumptie, dan reken je af na de vergadering. Het leeggoed wordt netjes op zijn plaats gezet bij het verlaten van het lokaal! We dragen zorg voor ons materiaal.

Op de agenda onder voorbehoud:

ü  29/01 Werkvergadering, breng een selectie beelden mee naar de club om te bespreken.

03/02 Eerste les basisfotografie. Voor hen die hun basiskennis willen oprakelen is het beslist de moeite. De data van de volgende lessen worden nog verteld.

ü  12/02 Brabo wedstrijd. Deze wedstrijd telt mee voor de prijs van de voorzitter, de club betaalt de deelname.

  • 3 disciplines: 3 digitale werken,3 kleur en 3 zwartwit foto’s, vrij onderwerp.

LET OP: geen dezelfde werken in de verschillende disciplines, werken mogen ok niet aanvaard zijn geweest in vorige edities van Brabo/Benevisie.

Printen: 50 cm x 40 cm, horizontaal of verticaal, het karton moet verticaal gepresenteerd worden.

Klevers zijn in de club te verkrijgen, in te vullen door de maker (behalve het volgnummer), rechts onderaan kleven.

ü  05/02 Werkvergadering. Collectie digitale werken van de leden, beoordeling en bespreking.

ü  12/02 Werkvergadering. Collectie digitale werken van de leden, beoordeling en bespreking.

ü  19/02 Werkvergadering. Collectie digitale werken van de leden, beoordeling en bespreking.

ü  26/02 Vrije inloop.

De ledenlijst wordt afgesloten, wie nog niet betaald moet zich reppen!

Begin februari zend ik de lijst naar het CVB, zij die ingeschreven hebben kunnen dan ook genieten van de CVB verzekering. Het CVB lidmaatschap vervalt op clubgebied, je kunt altijd individueel inschrijven via de website van het CVB.

Vanaf volgende maand ontvangen enkel de ingeschreven leden nog een nieuwsbrief. Stort 20€ op Rekeningnr. BE06 9796 2784 3922 Met dank!

Graag tot een volgende keer!

U hebt de groeten van “de raad van bestuur”

Toogle Left